Sanitair

Voor de plaatsing of herstelling van sanitair kunt u best op vaklui vertrouwen. AKTW uit Willebroek plaatst waterverzachters, legt nieuwe waterleidingen aan, herstelt uw lekkende kraan en meer. Gaat u liever zelf aan de slag? Wij maken ook doe-het-zelf-pakketten. Stuur ons op pad en wij staan u bij voor zowel installatie als depannage.

Plaatsing waterverzachter

Verleng de levensduur van uw toestellen en reken op AKTW voor de plaatsing van een waterverzachter of waterontharder. Door kalkophopingen te voorkomen wordt de werking van uw apparaten niet in gedrang gebracht.

Hard water zorgt er immers voor dat u minder efficiënt water verwarmt en uw zeep niet optimaal werkt. Informeer nu naar uw mogelijkheden.

Waterleidingen leggen

Bij nieuwbouw of renovatie kan het zijn dat u een professional zoekt om waterleidingen te leggen. Wij zorgen voor propere en vlotte werken bij u thuis, zodat u weinig last ondervindt. Ook bij problemen komen wij graag langs om uw leidingen te herstellen.

Lekkende kraan? Schakel AKTW in

Indien uw kraan lekt, kunt u altijd terecht bij ons. Wij komen langs bij u thuis zodat uw sanitair weer spoedig naar behoren werkt. Wij houden u steeds op de hoogte van onze herstellingen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Prijzen van depannage

Werkuren depannage zonder wisselstukken € 38 per uur
Verplaatsingskosten € 0,70 per km
Vervanging toestellen, nieuwe installaties, zelfbouwpakket Prijs op aanvraag

Bel ons voor dringende problemen, maar u kunt ons ook altijd online contacteren.

Wat we doen

Partners

Contacteer Ons

E-Mail

info@aktw.be

Bel Ons

03 866 19 36

Adres

Floridastraat 6
2830 Willebroek