Erkend installateur

AKTW uit Willebroek staat garant voor de installatie, het onderhoud en de depannage van centrale verwarming, elektriciteit, sanitair en airco. Als twee vrienden sloten we de handen in elkaar zodat u kunt rekenen op een betrouwbare naam voor werken bij u thuis of in uw zaak. Vraag nu uw offerte aan bij een erkend installateur voor centrale verwarming en schakel AKTW in.

Depannage, ook na de kantooruren

03 866 19 36

Wij maakten van onze passie ons beroep en staan u nu bij van Antwerpen tot Brussel. Vanuit Willebroek gaan we graag voor u op pad en plaatsen we verwarmingsketels van Vaillant en Vriessman, voeren we onderhoud uit en helpen we u uit de nood met onze depannage. Wij zijn dan ook officieel erkend door de Vlaamse overheid.

Wij zorgen voor herstellingen van centrale verwarming, maar ook uw leidingen of koelingssysteem zijn zo weer de oude dankzij onze zorgvuldige aanpak.

Uw verplicht onderhoud

Moet uw verwarmingsketel elk jaar of om de twee jaar een onderhoud krijgen? Uw verplichtingen hangen af van uw type ketel. Zo hebben stooktoestellen op mazout een andere regeling dan toestellen op gas. Ontdek nu hoe wij uw onderhoud uitvoeren of vraag meteen uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Contacteer Ons

Partners

Contacteer Ons

E-Mail

info@aktw.be

Bel Ons

03 866 19 36

Adres

Floridastraat 6
2830 Willebroek