Onderhoud

Onderhoud & depannage

Schakel een erkend technicus in voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. Zo garandeert u een betrouwbare gas- of mazoutketel die u niet snel in de steek zal laten. Wat zijn echter uw verplichtingen? Doe beroep op AKTW uit Willebroek voor een grondige inspectie bij u thuis, van Antwerpen tot Brussel.

Waarom onderhoud van uw verwarmingsketel?

  • U voorkomt CO2-vergiftiging of schouwbrand;
  • U verkrijgt een hoger rendement;
  • U moet geen peperdure herstellingen uit laten voeren;
  • U produceert minder vervuiling.


Jaarlijks of tweejaarlijks?

Als huurder bent u verplicht om voor het onderhoud van uw verwarmingsketel te zorgen. Uw wettelijke verplichtingen verschillen echter afhankelijk van uw cv-ketel. Voor gasketels bent u elke twee jaar verplicht een erkende technicus in te schakelen. Heeft u een mazoutketel? Dan moet dit zelfs jaarlijks.

Kan dit ook in het weekend?

Blijft u liever niet uitzonderlijk thuis voor het onderhoud van uw centrale verwarming? Wij komen ook gerust langs in het weekend of na de kantooruren. Zo moet u niet speciaal vrijaf nemen en voeren wij onze inspectie en reiniging van uw stooktoestel buiten de kantooruren uit.

Wat zijn de prijzen van een onderhoud?

Consulteer onze prijslijst voor een blik op de prijzen. Afhankelijk van uw type verwarmingsketel hanteren wij namelijk andere tarieven. Indien er stukken vervangen moeten worden dan laten wij u dat uiteraard weten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat we doen

Partners

Contacteer Ons

E-Mail

info@aktw.be

Bel Ons

03 866 19 36

Adres

Floridastraat 6
2830 Willebroek