Elektriciteit

AKTW zorgt voor diverse elektriciteitswerken, inclusief het plaatsen van elektrische boilers bij u thuis. U kunt op ons rekenen voor het leggen van elektriciteit, maar ook voor advies en doe-het-zelf-pakketten. Schakel ons in van Willebroek tot Antwerpen en Brussel.

Elektrische boiler plaatsen

Om altijd op warm water te kunnen rekenen, kunt u beroep doen op AKTW. Wij plaatsen een elektrische boiler die uw water opwarmt met stroom van uw elektrisch net. Een groot voordeel van elektrische boilers is dat er geen gasaansluiting, luchtaanvoer of rookgasafvoer nodig is. Daardoor is de plaatsing heel wat minder intensief en kunt u snel genieten van uw nieuwe boiler.

Elektriciteit leggen

Bij nieuwbouw of renovatie wilt u kunnen rekenen op professionals om uw elektriciteitsnet te installeren. Wij leggen elektriciteit in uw woning, zodat u op een betrouwbaar stroomnetwerk kunt vertrouwen.

Depannage na de kantooruren en in het weekend

Uiteraard valt uw elektriciteit altijd op de slechts mogelijke momenten uit. Zit er bij u thuis ook een kink in de kabel? Schakel AKTW voor depannage, want wij herstellen uw net, zodat u weer kunt ontspannen. Wij zijn ook na kantooruren en in het weekend beschikbaar, dus reken op ons om u uit de nood te helpen.

Prijzen

DEPANNAGE

werkuren depannage zonder wisselstukken 35€ per uur
verplaatsingkosten 0,70€ per km
vervanging toestelten, nieuwe installaties, zelfbouwpakket prijs op aanvraag

Wat we doen

Partners

Contacteer Ons

E-Mail

info@aktw.be

Bel Ons

03 866 19 36

Adres

Floridastraat 6
2830 Willebroek